Gårdmand i København og omegn

Hvad laver en gårdmand?

Som en alsidig virksomhed der tilbyder ejendomsservice, tilbyder vi kompetente gårdmænd i København til oprydning, vedligeholdelse og reparationer af udearealer.

Helt overordnet sørger en gårdmand for at holde gården ren og pæn. Når vi bliver ansat som gårdmand i en ejendom, sørger vi for vedligeholdelse af de grønne arealer og generel renholdelse, herunder snerydning og glatførebekæmpelse. Vi sørger ligeledes for at ordne reparationer af blandt andet bygninger, legeplads, inventar og maskiner.

Vi tager også gerne imod arbejdsopgaver fra varmemesteren eller hvem der ellers skulle være ansvarlig, og det kan være alt inden for ejendomsservice. Skulle det være nødvendigt sørger vi også for vedlige- og renholdelse indendørs.

Kontakt os

Vi har kvalitet i høj fokus

Har du brug for en gårdmand i København og omegn til at passe ejendommen, står vi gerne til rådighed. Juvel Ejendomsservice er din garanti på at alt fungerer som det skal, og at gården er velholdt til enhver tid.

Kvalitet er vores kendetegn, og det er et faktum, vi aldrig går på kompromis med. Hvad enten det er en stor eller lille opgave, kan i sikre dig et godt resultet. Vi har over 15 års erfaring og har derfor en stor ekspertise i at sammensætte skræddersyede tilbud, som matcher vores kunders behov, når behovet er en gårdmand i København.

Har du brug for en kompetent gårdmand i København? Kontakt Juvel Ejendomsservice

Lad os hjælpe

Så hvad enten det er en legeplads, der skal fejes, en gynge der har brug for en kærlig hånd, eller noget helt tredje, kan vi stille op med en kompetent og dygtig gårdmand.

Kontakt os i dag på tlf: 2789 8814 eller udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.